Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Autospeciale vehicule electric

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camioneta electrica omologata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Melex N.Car 391.1H, un camion electric omologat L7e-CU, combina designul modern cu o functionalitate exceptionala. Este ideal pentru diverse aplicatii de transport, de la curierat si servicii logistice pana la amenajarea parcurilor si agricultura.

Caracteristici principale

Acest camion electric nu polueaza, avand un impact minim asupra mediului. Este eligibil pentru finantarea prin programul Rabla Plus, oferind beneficii financiare semnificative. Cabina sa sigura si confortabila, cu scaune echipate cu tetiere si centuri de siguranta, adauga la confortul si securitatea utilizatorilor.

Designul atractiv, modern si personalizabil, alaturi de costurile reduse de intretinere, il fac o optiune atractiva. Vine echipat cu o baterie litiu-ion cu 3000 de cicluri de incarcare si o statie de incarcare monofazica.

Personalizare si optiuni suplimentare

Melex N.CAR 391.1H poate fi adaptat conform cerintelor dvs., cu optiuni de suprastructuri pentru transportul marfurilor si optiuni de incalzire. Suprastructurile includ banci cu diverse dimensiuni si cutii pentru depozitare, in timp ce optiunile de incalzire variaza de la incalzire diesel la parbriz incalzit electric.

Echipamente standard si optionale

Echipat cu baterii cu litiu, un sistem de recirculare a aerului in habitaclu si servodirectie, acest camion electric ofera performante de top. Alte caracteristici includ un sistem de basculare hidraulic, semnal acustic pentru mers inainte, si o gama variata de culori din paleta RAL.

Exista si o serie de echipamente optionale, inclusiv usi de cabina cu protectie exterioara, motor AC de 5,0 kW, jante de 13 inch, stopuri cu lumini pe LED si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura